tirsdag 11. august 2009

Nesa vendes nordover...

Etter en sommer på sørlandet og jobbing i dyreparken, er det få dager igjen til vi igjen tar med oss alt vi eier og reiser på nytt. Denne gangen til nordnorge, for første gang. Spenningen er til å ta og føle på. For første gang på 12 år skal vi ikke sette oss bak en skolepult eller lese lekser til langt på kveld. Lange padleturer, skiturer og fjellturer, samt overnatting i skogen, blir den nye hverdagen vår.

Skolen heter Øytun, den ble startet i 1917, i Havøysund ytterst på Finnmarkskysten og ligger ca 12 km fra Alta flyplass. Skolen tar i år inn 125 elever, noe som betyr at den er helt sprengt. :) Vi sover på internat, 12-20 stk i hvert bygg fordelt på åtte totalt. Det er både enkelt og dobbeltrom. Så får vi se hvor Marte og jeg havner, men det hadde vært veldig gøy å dele rom :)



Det er i alt ni linjer. Vi skal gå FLYT. Flyt er for deg som liker varierte aktiviteter ute i naturen som gir opplevelser, utfordring og mestringsfølelse. Vi flyter på vannet, på snøen og med vinden:
- Hav- og elvekajakkpadling
- Løssnøkjøring med brett eller ski i alpine fjell
- Hopping og jibbing
- Kiting
- Bølgesurfing med surfebrett og kajakk

Frem til vi reiser mandag 17.aug, er pakkelista altfor lang og kilovekten for liten... 20 kg til å sende med flyet... det skal holde hardt. I tillegg skal sykkel og ski være med:) Vi gleder oss til et år i nord også skal vi prøve å oppdattere og gi dere en liten smakebit på hva vi opplever gjennom året. Send oss gjerne en kommentar=)

Vi snakkes:) Hilsen Marte og Guro

Bildeserie: http://oytun.no/fullkontroll/slideshow.php?view_image=0&article=1#0

1 kommentar: