torsdag 12. november 2009

Ståa

Vi er inne i en litt rolig turperiode. Dagene blir tilbragt på skolen med fellesfag og valgfag. I valgfag har vi byttet til nytt tema. Marte har valg 70grader Nord. Det går ut på å være mye ute i skogen, lære å lage bål, isbade, lage snøkino (når vi får snø) + +, mens jeg har Allsidig trening, (eller allsidig pining som noen ville kaldt det). Det er utrolig godt. Da får man rørt litt på skrotten :)


"Nyhetene" om svineinfluensaen har også nådd nord og di indre skoger. Vi er ikke til å stikke under en stol og si at mange hoster, nyser og har en eller annen form for influensa. Flere har vært sengeliggende dagesvis, mens andre er friske etter et par dager. Når det gjelderrom 808 på Nalluvarre kan vi melde at Marte er frisk som en fisk. Makan til immunforsvar skal man lete lenge etter. Det er verre med samboeren hennes. Det har nå godt en uke siden jeg begynte å kjenne til dette dritet.. Har vært slapp, hatt litt feber, men mest hals vondt. Et par dager uten stemme, og hoster som ei gammal dame med kols, det er ståa akkurat nå :) Feberen og slappheten er også på retur. Så det lover bra!!

Ellers opplever vi den nordnorske mørketiden. Nå blir det mørkt 14.30. Og da er det bekmørkt!! Helt svart=) Da er det ekstra koselig å tenne et stearinlys og se en film:)


På tirsdag drar hele skolen til Russland en uke. Da skal vi besøke barnehjem, bo hos russiske familier, besøke Losorov, Murmansk og Kirovsk. Det blir spennende, så kommer vi tilbake med bilder og lange historier når vi kommer hjem:)

Kos dere i mellomtiden, og hold dere friske :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar